Plata si livrare

DOCUMENTE / METODE DE PLATA / MODIFICARE SI TVA

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

  • factura in original
  • chitanta in original sau bonul fiscal (dupa caz)
  • certificatul de garantie (dupa caz)

In cazul comenzilor livrare prin curierat rapid factura noastra va fi, insotita de chitanta emisa de firma de curierat rapid care efectueaza livrarea.

METODE DE PLATA ACCEPTATE

  • Plata Ramburs: Se face la livrare catre agentul magazinveterinar.ro in cazul comenzilor livrate in Bucuresti sau curierului pentru comenzile livrate in alte localitati din tara.
  • Plata cu card – In curand

Modificarea unei comenzi se realizeaza obligatoriu in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.

 

Toate preturile afisate contin TVA.

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare, va rugam sa introduceti adresa noastra in lista de prieteni pentru ca mesajele noastre sa nu intre in lista de spam . Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 4 zile lucratoare. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat telefonic pentru a stabili ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

 

COMENZILE PRIMITE DIN BUCURESTI SAU ZONELE LIMITROFE BUCURESTIULUI

In Bucuresti livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 300 RON se percepe o taxa de transport de 15 RON.

Important: livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului.

 

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI

Comenzile primite din afara Bucuresti-ului se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea acestor comenzi este GRATUITA pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 300 RON. Coletul va fi expediat de catre firma noastra in termenul de 2 – 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

Taxa unica de expediere are valoarea de 29,9 RON si se aplica doar comenzilor cu o valoare sub 300 RON, aceasta va fi inclusa in valoarea sumei  rambursului de achitat in momentul ridicarii comenzii.

La livrarile facute prin firme de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:

  • valoarea produselor comandate (valoarea facturata)
  • taxa de livrare de 29,9 RON daca valoarea comenzii este mai mica de 300 RON.

Nu exista o valoare minima impusa pentru livrarea comenzilor in alte localitati decat Bucuresti insa pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 RON se va percepe o taxa de livrare de 29,9 RON.

 

PROGRAM LIVRARI

Bucuresti si zonele limitrofe:
Luni – Vineri: 8 – 20

Expeditii in afara Bucurestiului si zonelor limitrofe acestuia:
Orarul de livrare este stabilit de serviciul de curierat rapid contractat pentru livrarea comenzilor.
COMENZILE PRIMITE DIN ALTE TARI
In acest moment nu livram comenzi in afara teritoriului tarii, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create si multumim pentru intelegere!